Virtual Transportation Center

Advertisement

error when starting omsi 2 ?

Started by dedog, February 25, 2018, 09:39:30 pm

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dedog

been very.... long time since i had an *issue* with omsi 2
but latey i been getting an error every time i start omsi2 that says   


"xxxx" is not a valid integer value.


after i click ok it starts and every thing works fine what does this error mean ?
heres a pic of the error

dedog

ok i found a problem after someone rings the bell when they get off it freezes the hole bus nothing else freezes only the bus




logfile : https://drive.google.com/file/d/1iKErpBG7whLQXD1GT4-0m8oQcazX8GGl/view?usp=sharing

Dash5155

Maybe it's your settings. Try verify cache?

dedog

Quote from: Dash5155 on February 27, 2018, 05:18:40 am
Maybe it's your settings. Try verify cache?

ok i verifyd it it replaced over 7000 files :/ now the error is gone but the game woulnt start only runs in the backround and closes after 10 minutes

Dash5155

Quote from: dedog on February 28, 2018, 12:14:25 am
Quote from: Dash5155 on February 27, 2018, 05:18:40 am
Maybe it's your settings. Try verify cache?

ok i verifyd it it replaced over 7000 files :/ now the error is gone but the game woulnt start only runs in the backround and closes after 10 minutes
Did you restart your computer and steam. Sometimes complex issues like this are solved with a simple restart.

Not to say that a restart WILL fix your problem, but it's worth a shot.

Advertisement

Powered by EzPortal