Virtual Transportation Center

  • Welcome to Virtual Transportation Center. Please login or sign up.
 

DE60LF No Fleet Number

Started by trimet9401fan, March 02, 2019, 06:38:10 pm

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

trimet9401fan

Heyo!

I just created a custom TriMet paint for the DE60LF. However, when in the game, the fleet number (or vehicle number) does not show up. What am I doing wrong? I have the custom .cti file code below. The paint shows up just fine.

***************************************
TriMet
***************************************

[item]
TriMet (Articulated)
farbschema_tex1
TriMet/D60LF_Front.dds

[item]
TriMet (Articulated)
farbschema_tex3
TriMet/D60LF_Trailer.dds

[item]
TriMet (Articulated)
omsi_rnc_add_tex2
orangematrix.bmp

[setvar]
decals_chicago
0

[setvar]
decals_main
1

[setvar]
number_cta
0

[setvar]
number_white
0

[setvar]
planks
0

[setvar]
ad_L
0

[setvar]
ad_R
0

[setvar]
ad_B
0

[setvar]
ad_F
0

Any help would be greatly appreciatied!


Elijah's Transit

Can you send over the AI list?


Dash5155

Quote from: trimet9401fan on March 02, 2019, 06:38:10 pm[setvar]
number_cta
0

[setvar]
number_white
0

Any help would be greatly appreciatied!
Set one of those to 1. You basically have both sets of numbers set to be invisible!

trimet9401fan

Quote from: Dash5155 on March 02, 2019, 11:31:08 pmSet one of those to 1. You basically have both sets of numbers set to be invisible!

Got it, thanks Dash!

Hey @Dash5155, do you know how I can change the rear turn signal lights from the default red to the amber yellow that you applied for the SEPTA spec bus? Thanks so much, as always! :D


Powered by EzPortal