Virtual Transportation Center

  • Welcome to Virtual Transportation Center. Please login or sign up.
 

Concerning bug

Started by ProLuigiGamer 01, February 21, 2020, 10:50:29 pm

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ProLuigiGamer 01

so my friend has a very concerning problem with omsi payware, I'll let the photos explain themselves
[Insert photos]
Mind you that this is only with this specific payware/addon and this dosent happen with other busses, anyone able to help us on what this issue is?Screenshot_20200221-202339_Steam.jpgIMG_20200221_201827_771.pngIMG_20200221_201829_488.png


reappearings

I don't see the issue here?


ProLuigiGamer 01


Dash5155

Does it happen often or just every  now and then?

ProLuigiGamer 01

Quote from: Dash5155 on February 24, 2020, 08:33:47 amDoes it happen often or just every  now and then?
I'll ask him


Dash5155

Quote from: ProLuigiGamer 01 on February 24, 2020, 10:52:53 amI'll ask him
When it comes to reporting issues, try to get as specific as possible. Details, log files, etc. I can't just help you with a picture and a post that says "bruh it don't work" because the first thing anyone will ask you is for details. You'll never get the answer you need if your question is vague.

ProLuigiGamer 01

Quote from: Dash5155 on February 24, 2020, 11:14:31 pmWhen it comes to reporting issues, try to get as specific as possible. Details, log files, etc. I can't just help you with a picture and a post that says "bruh it don't work" because the first thing anyone will ask you is for details. You'll never get the answer you need if your question is vague.
Okie dokie


Powered by EzPortal