General Support | December 07, 2017, 12:38:11 AM
Daytonford Map Issues

NFTA0114

  • Newbie
  • *
  • 19
    Posts
  • Reputation 3
  • Gender: Male
    • View Profile
Daytonford Map Issues
« on: December 07, 2017, 12:38:11 AM »
Hey folks, I ran into some issues with the Daytonford map and I need some help. I checked my logfile and I noticed some errors. So I ran OMSI map tools 3.1 and found out I'm missing the Solaris Urbino. Other than that, while driving routes, there are parts of the map in which there's no roads. I've attached my logfile to the post in hopes that someone will be of assistance and point me in the right direction. Thanks!


Mta_Donny

  • Jr. Member
  • **
  • 98
    Posts
  • Reputation 4
    • View Profile
Re: Daytonford Map Issues
« Reply #1 on: December 08, 2017, 10:28:38 AM »
Hey folks, I ran into some issues with the Daytonford map and I need some help. I checked my logfile and I noticed some errors. So I ran OMSI map tools 3.1 and found out I'm missing the Solaris Urbino. Other than that, while driving routes, there are parts of the map in which there's no roads. I've attached my logfile to the post in hopes that someone will be of assistance and point me in the right direction. Thanks!


Looks like you're missing a few things. You have to bear in mind that some of the scenery, spline or texture files may be hidden in subfolders. That means when you open the first folder you'll need to open the next one you see and copy and paste the stuff from it to their respective folders


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
7 Replies
1065 Views
Last post January 04, 2017, 07:52:19 PM
by Dash5155
12 Replies
1449 Views
Last post February 19, 2017, 07:28:24 PM
by Munce
5 Replies
1632 Views
Last post February 26, 2017, 03:44:16 PM
by stephenhenhawke1
11 Replies
966 Views
Last post March 26, 2017, 07:19:15 PM
by Germac1987
3 Replies
512 Views
Last post June 18, 2017, 09:23:26 PM
by Munce


Powered by EzPortal